Antena Căutare

Mihai Nesu: "Nu se stie niciodata de unde apare un ajutor"

Mihai Nesu a vorbit, in direct pentru Antena 3, despre asteptarile personale legate de campanie si a recunoscut ca a fost „mult mai mult” decat se astepta.

Nesu a transmis oamenilor care se lovesc de astfel de experiente sa aiba speranta in fiecare zi, fiindca "nu se stie niciodata de unde apare un ajutor". "Acum in lume se investesc foarte multi bani in diverse tehnologii si speram ca si pentru astfel de probleme va exista o realizare medicala", declarat Nesu


Fotbalistul a aratat ca exista o problema pentru aceste cazuri in Romania: „Din ce am avut ocazia sa aflu de la persoane cu dizabilitati din Romania, am inteles ca situatia pentru ei este destul de grea, neavand foarte multe drepturi. Am vorbit cu mame de copii care nu si-au scos copiii de doi-trei ani din bloc pentru ca nu au rampe la bloc sau nu au fost vecinii de bloc de acord cu asa ceva. Sunt probleme care trebuie luate in seama si rezolvate, ca sa isi faca si ei viata mai usoara. Aici in Olanda sunt puse la punct", a aratat Nesu.

"Nu pot decat sa le multumesc inca o data celor care ne ajuta si care ne vor ajuta sa plecam la un drum in care vom ajuta persoanele cu dizabilitati. Vom incerca sa aducem metodele de terapie la standardele cele mai inalte", a mai pus fundasul roman.

Liga 1: Otelul Galati - Ceahlaul 0-0... Premier League: Liverpool, invinsa de Sunderland/ Di Matteo debuteaza cu o victorie la Chelsea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x