Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a fost testat pozitiv cu Covid-19

Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal, a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat, joi seară, clubul londonez.

"Este foarte greu, dar am făcut testul după ce m-am simţit rău. Voi reveni la muncă imediat ce mi se va permite", a declarat Arteta, în vârstă de 37 de ani.

Arsenal a anunţat că un "număr important de persoane vor intra la autoizolare", inclusiv membri ai stafului şi antrenor.

"Sănătatea oamenilor noştri este prioritatea noastră acum. Suntem în legătură cu oamenii care se ocupă de situaţie şi abia aşteptăm să revenim la antrenamente, atunci când timpul ne va permite", a declarat directorul Vinai Venkatesham.

Arsenal ar urma să joace cu Brighton în Premier League sâmbătă, de la ora 17.00.

Sursa : news.ro

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri