Antena Căutare

Mircea Vrajitoru a fost adus la un spital din Timisoara! Medicul sustine ca motociclistul nu este in coma

Motociclistul care a suferit un grav accident acum 27 de zile, in timp ce concura la cursa SuperStock 600 in Portugalia, a fost adus in Romania. Cei 3.500 de kilometri au fost parcursi in doua zile cu ambulanta, iar acum pustiul de 19 ani este la un spital din Timisoara.

Mircea Vrajitoru a fost adus la un spital din Timisoara! Medicul sustine ca motociclistul nu este in coma
| gsp.ro

Mircea s-a lovit grav la cap si a stat o perioada in coma indusa, iar dupa aceea a intrat in coma naturala, stare in care se afla de aproape o luna. Pentru ca s-a observat o imbunatatire in starea sa, parintii au hotarat sa il aduca la un spital din Romania, pentru a fi mai aproape de cei dragi.

''L-am adus in Romania pentru a fi mai aproape de casa. Nu l-am putut duce la Bucuresti, spitalul de la Timisoara era mai aproape. Avem incredere deplina in medici." (Octavian Vrajitoru, tatal lui Mircea)

Surpriza! Medicul care se ocupa de caz a declarat ca Vrajitoru nu se afla defapt in coma. Starea de latenta a tanarului este cauzata de leziunile de pe creier, iar atunci cand acestea se vor vindeca, Mircea isi va reveni.

Citit AICI reportajul complet despre starea lui Mircea Vrajitoru!

GALERIE FOTO! Sportul nu cunoaste granite: Meci de futsal intre Iran si Rusia, jucat cu pasiune si... val islamic... Lucescu poate sa fie adversarul direct al lui Piturca! ''Il Luce'' este dorit pe banca selectionatei Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x