Antena Căutare

Mititelu catre Mircea Sandu: "Milogule, nenorocitule, spagarule, ordinarule, criminalule, ce vina avem noi ca suntem contemporani cu tine?"

Adrian Mititelu a laudat actiunea din aceasta dimineata, cand seful CCA, Vasile Avram, alaturi de arbitrul Andrei Chivulete si de Sorin Terbea, presedintele Federatiei Romane de Futsal si membru al Comitetului Executiv al FRF, au fost chemati la sediul DNA.

"Mircea Sandu a reprezentant o solutie prin 92, acum e depasit. El este vinovat pentru ce se intampla in fotbalul romanesc. Este un incapabil, e a nasit acest sistem, el stabileste tot, inclusiv membrii Comitetului Executiv. E un sistem mafiot care conduce fotbalul romanesc.

Este cel mai mare rau al fotbalului romanesc, un psihopat, uraste poporul roman! Un nenorocit care da obiectiv nationalei in 2016, care manipuleaza oamenii din Adunarea Generala ca le da o friptura si o portie de carnati. Le da mese de protocol, acest nenorocit! Sandu face jaf la drumul mare la FRF! Milogule, nenorocitule, spagarule, ordinarule, criminalule, ce vina avem noi ca suntem contemporani cu tine?", si-a inceput Mititelul atacul la adresa lui Mircea Sandu la Radio GSP.

"Simt ca toti cei care au fost chemati la DNA au probleme tot din cauza Universitatii Craiova. Drumul spre DNA este de neoprit pentru ei. Toti conducatorii il urasc pe Mircea Sandu, la fel si 75 la suta din populatia Romaniei. Cum poti sa stai in fruntea fotbalului romanesc daca toata lumea te uraste?! Suntem ultimul fotbal din tarile central-est europene. La ce calitati avem, trebuia sa fim intre primele tari la fotbal. E din cauza managementului lui dezastruos. Sta ascuns si nu spune nimic. Ce vina avem noi, sa suferim atat din cauza lui?! Poate face jaf la drumul mare?!", a spus Mititelu la Radio GSP.

"E inceputul Uraganului Katrina"

"Vreau sa-i felicit pe oamenii astia de la Anticoruptie. Sunt niste persoane care doresc ca statul sa functioneze. Aceasta actiune este din cauza unor fapte, si sunt convins ca este inceputul unei furtuni. Uraganul Katrina, vine incet si tine 4 saptamani. O sa vina si peste ei. Fotbalul din Romania este cel mai murdar din Europa de Est.

Nu stiu exact de ce este acuzat aceasta unealta a lui Sandu, Avram, o caricatura, dar sunt convins ca prin asta se va ajunge si la Mircea Sandu. Eu am mai spus asta. Este inceputul Uraganului Katrina in fotbalul nostru. Sandu trebuie sa ne zica ce se petrece, pentru ca el l-a numit pe Avram. Sta in barlog si nu zice nimic. Exista un Dumnezeu acolo sus! Nu stiu pentru ce este chemat, poate sa nu fie vinovat, dar nu este un om corect, e un servitor al lui Sandu. Avram este invinuit si in excluderea echipei mele! Oricum ajungea la DNA", a declarat Adrian Mititelu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

FCM Tg. Mures reactioneaza: "Ce legatura are scandalul CCA cu noi?"... MP Singapore: Sebastian Vettel, din nou in pole-position...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x