Antena Căutare

Mititelu trebuie sa achite Primariei si AFP Craiova peste 2 milioane de lei

Firma pe care Adrian Mititelu a inregistrat patrimoniul imobiliar al clubului Universitatea Craiova, Cetatea Banilor City SA, a intrat in procedura generala de faliment.

Tribunalul Comercial Cluj a respins planul de reorganizare judiciara aprobat de creditori la propunerea administratorului judiciar, Valentin Topuzu, reprezentant al companiei Insolventa 2007 IPRL din Craiova. Topuzu a declarat in fata instantei ca cei doi creditori ai firmei Cetatea Banilor City SA, Primaria Craiova si Administratia Finantelor Publice din Craiova, au aprobat planul de redresare in luna august.

Cele doua institutii publice erau de acord ca datoria cumulata de peste 2 milioane de lei a firmei detinute de familia Mititelu sa fie achitata in transe timp de 3 ani. Jumatate din suma urma sa fie platita pana la jumatatea anului viitor, urmand ca restul sa fie virat la bugetul de stat pana la sfarsitul lui 2013.

Mititelu va trebui sa achite banii pana la inceputul anului viitor, altfel se va trece la valorificarea unor bunuri pana la stingerea debitului. Conform lui Topuzu, Mititelu este solvabil, avand peste 50 de hectare in intravilanul municipiului Craiova. Problema este ca aceste terenuri se afla sub sechestru, ceea ce face dificila valorificarea lor.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Accidentare sau pedeapsa? Chivu nu a fost convocat pentru meciul cu Catania... Mutu anunta ca nu se va bucura daca va marca impotriva Fiorentinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x