Antena Căutare

NBA: Carmelo Anthony aduce prima victorie pentru New York Knicks dupa trei infrangeri consecutive

Carmelo Anthony a revenit dupa doua meciuri in care a lipsit din cauza unei accidentari si a inscris 25 de puncte, iar new York Knicks a invins cu 113-86 pe Detroit Pistons, punand astfel capat unei serii de trei infrangeri consecutive.

„Melo este unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Cu siguranta, este excelent ca a revenit", a spus Tyson Chandler, unul dintre coechipierii lui Anthony.

Landry Fields (18 puncte), Tyson Chandler (17 puncte) si Amaree Stoudemire (15 puncte) au avut de asemenea evolutii solide pentru Knocks, in timp ce de la Pistons s-au remarcat rezerva Jonas Jerebko (15 puncte) si centrul Greg Monroe (13 puncte, 12 recuperari).

Los Angeles Lakers s-a distrat la Staples center cu Charlotte Bobcats, californienii impunandu-se cu 103-76, dupa un meci in care Kobe Bryant a marcat 24 de puncte, iar Andrew Bynum a reusit 20 de puncte si 11 recuperari.

Atlanta Hawks a ajuns la trei succese consecutive, dupa ce a castigat cu 100-77 in deplasare cu Toronto Raptors, Joe Johnson reusind 30 de puncte si 4 pase decisive, Boston Celtics s-a impus cu 93-90 in Cleveland, in timp ce Indiana Pacers a invins acasa pe New jersey nets, in ciuda celor 34 de puncte marcate de Deron Williams.

Memphis Grizzlies a pus capat unei serii de patru infrangeri la rand printr-o victorie obtinuta in prelungiri in fata lui Denver Nuggets, scor 100-97, iar Golden State Warriors au trecut de Sacramento Kings cu 93-90.

Sursa: Antena3.ro

Foto: theknicksnation.com

Steaua se intoarce in Ghencea... Dinamo si-a amanat pentru joi intoarcerea din Antalya, din cauza conditiilor meteo nefavorabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x