Antena Căutare

Nicky Hayden, fostul campion mondial la MotoGP, a murit azi, la cinci zile distanță după ce o mașină l-a lovit, în timp ce se afla pe bicicletă

Fostul campion mondial de MotoGP, americanul Nicky Hayden, în vârstă de 35 de ani, a încetat azi din viaţă la spitalul din Cesena, acolo unde era internat în stare foarte gravă în urma unui accident de circulaţie.

Fostul campion mondial de MotoGP, americanul Nicky Hayden, în vârstă de 35 de ani, a încetat azi din viaţă la spitalul din Cesena, acolo unde era internat în stare foarte gravă în urma unui accident de circulaţie.

Miercuri, 17 mai, Hayden a fost implicat într-un grav accident. În timp ce se antrena cu bicicleta alături de câțiva prieteni, Hayden a fost lovit de un autoturism Peugeot, care l-a proiectat în parbriz.

Citește mai multe pe sport1x2.ro!

Mămicilor, e timpul pentru mișcare! Diana Știrbu predă antrenamente sportive individuale femeilor însărcinate... Arena Academiei Atletico Madrid isi deschide porţile pentru iubitorii fotbalului! Cum poti sa joci pe terenurile uneia d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x