Antena Căutare

Niculescu, out 3 saptamani, Diabate, tot sezonul!

Atacantul Claudiu Niculescu va absenta trei saptamani si are mari sanse sa rateze derby-ul cu Rapid, dupa ce a suferit o microleziune fibrilara in meciul de la Buzau, in timp ce fundasul Zie Diabate va lipsi tot returul dupa o afectiune la umar, a declarat doctorul Liviu Batineanu.

"Claudiu a efectuat azi o ecografie si a reiesit ca are o microleziune fibrilara la aductori. In mod normal, se va reface in trei saptamani, dar se poate sa-si revina mai repede. Din pacate are mari sanse sa rateze meciul cu Rapid", a spus Batineanu.

Medicul dinamovist a mai afirmat ca accidentarea la umar a lui Zie Diabate este mult mai grava, iar fundasul va rata tot returul de campionat: "La Diabate lucrurile sunt mai complicate. El are o instabilitate a umarului si trebuie cat mai mai repede operat. Dupa aceea va dura cam doua luni pana se va reface, astfel ca va pierde acest retur de campionat. Are aceeasi afectine de care a suferit si Cristi Chivu".

Atacantul Claudiu Niculescu a fost titular duminica si a inscris din penalty in partida de la Buzau, insa a iesit accidentat in minutul 35, fiind inlocuit de Papa Malick.

Internationalul de tineret al Coastei de Fildes, Zie Diabate, s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei inainte de plecarea la Buzau.

Partida Dinamo-Rapid este programata pe 3 aprilie, in etapa a 22-a a Ligii I si va fi transmisa in direct de Antena 1.
Becali: "Steaua joaca mai bine decat Rapidul, Borcea tot de noi se teme"... Piturca: "Sa jucam ca disperatii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x