Antena Căutare

Noi comparatii intre stadionul din Frankfurt si cel din Bucuresti: ei isi respecta fanii pe noi ne preocupa VIP-urile

Nemtii schimbau si ei la fel de des ca si noi iarba de pe teren pana sa achizitioneze dispozitivul special pentru intretinerea artificiala a suprafetei de joc. In Germania, fanii au parte de mai mult confort.

Ovalul tribunelor Commerzbank Arena este asemanator cu National Arena. Privind insa mai atent descoperi diferentele. Intre cele doua inele de scaune, de jur imprejur exista o zona intermediara pe care se afla cele 82 de loje, diverse birouri, printre care cele ale clubului Eintracht si ale companiei care administreaza arena, cabine radio-TV, puncte de control pentru politie si pompieri, dar si patru camere de arest pentru hotii de buzunare si pentru suporterii recalcitranti. La Bucuresti, constructorii au umplut spatiul respectiv cu inca o banda de tribune. Galeria lui Eintracht sta la peluza Vest, iar cea a oaspetilor la cea opusa, in sectoare fara scaune. In total sunt 9.300 de locuri in picioare, ceea ce la Bucuresti nu exista.

Citeste mai multe pe gsp.ro!

Foto: gsp.ro

Gigi ii ataca pe rapidisti: "Au 10 puncte luate cu arbitrii"... Echipa nationala de handbal a plecat in Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x