Antena Căutare

Observator Special: O echipa de hochei din America are ca mascota un condor. VIU!

Orice echipa americana care se respecta are o mascota! Nu conteaza ca e un hamster, un porc, un magar, un leu sau un condor, mascota trebuie sa existe. Desi, daca stau bine si ma gandesc, nu prea e indicat sa ai pe post de mascota un condor. Un condor viu, sa fie clar, nu un om imbracat in costum de pasare. Ce poate face o mascota-condor, astfel incat sa deruteze pe toata lumea din jur? De exemplu, sa aiba o ureche muzicala atat de buna, incat "ragetele" unei doamne care interpreteaza imnul unei echipe de hochey sa-l scoata din minti.

Bakersfield Condors, o echipa destul de putin importanta in campionatul de hochei american. Dar asta nu inseamna ca nu are o mascota. Iar daca jucatorii au primit denumirea de "Condorii din Bakersfield", ce mascota ar putea sa aiba, ca doar nu o motata olandeza?!

Asadar, sportivii sunt gata sa-si infrunte competitorii, dar nu inainte ca o doamna sa interpreteze imnul echipei, iar un dresor sa prezinte condorul publicului-spectator. Ca sa respectam adevarul istoric, discutam despre o condorita, pe nume "Regina Victoria" Doar ca pasarea nu prea apreciaza sunetele pe care doamna le arunca in microfon si simte o nevoie brusca sa o ia la sanatoasa. Dar, la naiba, ghearele nu se potrivesc deloc cu gheata. Ce-i drept, nici pantofii dresorului nu au nimic in comun cu o suprafata lucioasa. Asa ca, in duet, om si pasare formeaza o gramada organizata, la margine de covoras.

Doamna continua sa cante netulburata, iar condorita are o noua tentativa de a evada. Nereusita. Doamna, insa, are un moment de inspiratie divina si se opreste din emis note acute. Condorita respira usurata. In sfarsit, a tacut!!! Sportivii, insa, trebuie sa inceapa meciul, dar pasarea da semne ca se simte bine pe gheata. Se enerveaza brusc, in momentul in care simte ca are in jur trei baieti cu niste bete in mana. Da, se numesc "crose", dar - pentru Regina Victoria - nu conteaza acest mic amanunt.

E momentul sa le demonstreze indivizilor de fata ca pasarea poate sa faca ceva ce lor le este imposibil: sa zboare. Asa ca sare cu gratie elefantina in boxa in care jucatorii rai isi ispasesc momentele de pedeapsa. Ba ii si survoleaza putin, ca sa-i faca sa regrete faptul ca si-au ales drept mascota o specie aflata pe cale de disparitie. Doar ca si dresorul vrea sa-i demonstreze Reginei Victoria cine este seful, asa ca sare dupa ea si o captureaza.

Rezultatul meciului celor de la Bakersfield Condors cu rivalii lor chiar nu mai conteaza. Oricum, spectacolul a fost asigurat de condorita din deschidere.

Dinamovistii intra in greva: au refuzat sa joace ultimul amical din Spania... Cinci suporteri care mergeau sa vada Sahtior-ul lui Lucescu au murit intr-un accident aviatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x