Antena Căutare

OFICIAL! Anunțul zilei în Liga 1: cea mai spectaculoasă echipă a României a semnat pe 3 ani cu artizanul parcursului de excepție din acest sezon

Au stadion nou, au cei mai tari fani din țară, au una dintre cele mai bune echipe din Liga 1, au jucători de națională, iar pentru încă cel puțin 3 ani vor fi antrenați de unul dintre cei mai titrați antrenori care au lucrat în România. De acum este oficial: parcursul foarte bun al Universității Craiovei în Cupa României şi în Liga 1 i-a convins pe cei din Bănie să îi prelungească înţelegerea lui Devis Mangia.

După ce a dus pe CS ”U” Craiova în careul de ași al Cupei României, dar şi pe locul trei în Liga 1 la startul play-off-ului, după CFR Cluj și FCSB, Devis Mangia a reuşit să îşi asigure prelungirea înţelegerii cu oltenii.

În vârstă de 43 de ani, Mangia a semnat prelungirea contractului cu oltenii pe o perioadă de 3 ani. Primul care a anunţat semnarea noului contra a fost impresarul lui Mangia, Pietro Chiodi, pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Devis Mangia a ajuns în Bănie la începutul sezonului 2017-2018. Cu el pe bancă, oltenii au 14 victorii, 9 egaluri şi 3 înfrângeri în Liga 1. În acest moment, U Craiova este pe locul 3, cu 26 de puncte, la patru în spatele liderului CFR Cluj şi la două în urma celor de la FCSB. Mangia a mai antrenat în trecut pe Varese, SS Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, naţionala de tineret a Italiei, Bari şi Ascoli.

Cea mai importantă performanţă din cariera sa este accederea în finala Campionatului European Under-21 din 2013 cu o echipă din care făceau parte Verratti şi Insigne.

8 Martie 2017, ziua în care Barcelona a reușit un miracol în fotbal și a întors un rezultat de 0-4 contra lui PSG în Lig... ”Ciao, capitano, ciao Davide Astori!” Florența își plânge azi căpitanul. Peste 8.000 de fani ai Fiorentinei și multe num...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x