Căutare Live

OFICIAL! Marele Ronaldo a cumpărat un club din La Liga: ”Vrem să construim cea mai puternică echipă!”

Ronaldo Luis Nazario de Lima, numit de majoritatea fanilor fotbalului ”Adevăratul Ronaldo”, a revenit oficial în fotbalul mare. ”Dințosul” a revenit în Spania, la Real, dar nu cel din Madrid, ci la Real Valladolid, club pe care l-a cumpărat.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, fostul preşedinte Carlos Suarez a anunţat că Ronaldo (41 de ani) a cumpărat 51 la sută dintre acțiunile clubului. Suarez, care deţinea 66 la sută dintre acţiunile societăţii, va rămâne în cadrul clubului, ca preşedinte executiv.

Conform celor de la Marca, Ronaldo a investit circa 30 de milioane de euro în gruparea din Valladolid.”Venirea lui Ronaldo la echipa noastră va pune clubul Real Valladolid pe harta fotbalulului, iar echipa va realiza acel salt de calitate de care avea nevoie", a spus presedintele clubului, Carlos Suarez, la prezentarea brazilianului.

"Vrem să construim cea mai puternică echipă posibilă și vom fi transparenți în managementul nostru. Suntem convinși că Real Valladolid îți va consolida locul în La Liga, iar entuziasmul tuturor va crește. Împreună, va fi foarte greu să fim infrânți. Așteptăm idei, opinii, critici, orice. Vreau să fiu parte din prezentul și viitorul clubului Real Valladolid", a adăugat și Ronaldo.

Noul club al lui Ronaldo a promovat în această vară în primul eşalon al fotbalului spaniol. După trei etape, echipa este pe locul 16, cu două puncte.

Ca fotbalist, Ronaldo a jucat în Spania la FC Barcelona (1996 – 1997 / 37 de meciuri, 34 de goluri) și la Real Madrid (2002-2007 / 127 de meciuri, 83 de goluri).

Biletul Zilei 03.09.2018! Sportul alb ne aduce azi un pont excelent... VIDEO: FIFA a anunțat cele 10 goluri care vor candida la Trofeul Puskas - Golul Anului! Messi, Ronaldo și Bale, candidaț...
Ultimele știri