Antena Căutare

Otelul Galati - Pandurii Targu Jiu 1-1

Otelul Galati si Pandurii Targu Jiu au incheiat astazi la egalitate, scor 1-1, in primul meci al etapei cu numarul 25 al Ligii 1 de fotbal.

Echipele de start:

Otelul Galati: Grahovac, S. Ilie, Sg. Costin, Sarghi, Rapa, Ochirosii, Giurgiu, G. Paraschiv, G. Neagu, L. Iorga, Axente. Antrenor - Dorinel Munteanu.

Pandurii Tg.Jiu: R. Stanca, Popete, Martinovici, Chibulcutean, Cardoso, Tremonti, Murgan, Nalati, D. Orac, Vranjes, Raskovic. Antrenor - Sorin Cartu.

Din minutul 23, gazdele de la Otelul au ramas in 9 jucatori de camp dupa Axente a fost eliminat in urma unui fault dir asupra lui Martinovici.

Otelul a deschis scorul in minutul 30, atunci cand nemarcat, Iorga a reluat cu capul din 7 metri o centrare a lui Ochirosii.

Cei de la Pandurii au egalat insa in ultimul minut al primei reprize, prin Vranjes, care a marcat cu un sut de la 12 de metri, dupa o centrare venita de pe partea stanga.

Repriza a doua nu a mai adus nici o faza interesanta, astfel ca Otelul si Pandurii au incheiat la egalitate, 1-1, dupa ce galatenii au evoluat in 10 timp de 67 de minute.

Dupa acest rezultat, Otelul se afla pe locul 8 in clasament, cu 36 de puncte, in timp ce Pandurii se afla pe 15, cu 25 de puncte.

Astra Ploiesti - Unirea Urziceni 0-2... Managerul Renzo Rossi si-a dat demisia de la Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x