Antena Căutare

Otelul - Rapid 1-0/ Lider tot mai detasat

Otelul a invins Rapidul pe teren propriu, scor 1-0, si a mai trecut de un hop in lupta spre titlul de campioana, avand in acest moment un avans de 12 puncte in fata formatiei antrenate de Marius Sumudica. Pena a inscris golul care a adus toate cele trei puncte moldovenilor.


Dupa pauza, cele doua echipe au parut crispate, insa Dorinel Munteanu a mutat decisiv in minutul 55, cand i-a introdus pe teren pe Pena si Antal.

Mai intai, Pena a ratat de putin minutul 67, cand a trimis cu capul peste poarta, insa nu a mai iertat un minut mai tarziu, reusind sa il invinga pe Dani Coman prin acelasi procedeu, din sapte metri.

Cea mai mare ocazie rapidista a venit in minutul 74, cand Herea a trimis incredibil in transversala de la numai patru metri de poarta. Giulestenii au terminat partida in zece, Marius Constantin fiind eliminat in minutul 84 pentru ca l-a lovit cu cotul pe Antal. (foto: gsp.ro)

Echipe:

Otelul:
Grahovac - Ripa, Perendija, Sg. Costin, Salageanu - Giurgiu, Neagu - L. Iorga, G. Paraschiv, S. Ilie - Viglianti

Rapid: D. Coman - Candido Costa, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovici - Spadacio, Grigorie, C. Lazar, S. Frunza - Herea - Sburlea

Cupa Davis: Tricolorii invinsi si la dublu. Romania, din nou la baraj... Liga 2/ Dinamo II face scor la Ploiesti. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 16!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x