Antena Căutare

Ovidiu Haţegan va arbitra în Liga Campionilor, Radu Petrescu în Liga Europa

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

România va avea reprezentanţi în ambele competiţii intercluburi.

Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida de Liga Campionilor dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, care se va disputa marţi, la Trondheim. În tur, la Zagreb, croaţii s-au impus cu scorul de 2-0.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu.

Joi, Radu Petrescu va conduce partida Zoria şi Espanol, din Liga Europa. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.

Sursa : news.ro

Istvan Kovacs arbitrează meciul Dinamo - FC Hermannstadt de luni, din Liga I... Canadianul Milos Raonic, accidentat, nu va participa la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x