Antena Căutare

Partida Andorra– România, transmisă de Antena 1 și AntenaPLAY, lider detaşat de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public

Primul meci din drumul spre EURO al naţionalei, Andorra – România, transmis aseară, de la 21:45, în direct, de Antena 1 și AntenaPLAY, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Naţionala condusă de Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO, Dennis Man şi Denis Alibec fiind cei care au adus victoria tricolorilor.

Galerie
Primul meci din drumul spre EURO al naţionalei, Andorra – România, transmis aseară, de la 21:45, în direct, de Antena 1 și AntenaPLAY, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Naţionala condusă de Edi Iordănescu a început cu dreptul campania pentru EURO, Dennis Man şi Denis Alibec fiind cei care au adus victoria tricolorilor. | Antena 1

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare aseară primii paşi pe drumul naţionalei cătrei EURO 2024.

Partida Andorra – România, transmisă aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă

Disputa Andorra – România, transmisă în direct de Antena 1 aseară, de la 21:45, a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani cu un rating mediu de 10.3 puncte şi 34.3% cota de piaţă, în timp ce următorul clasat înregistra atunci doar 5.7 puncte de rating şi 19.1% cota de piaţă. Şi la oraşe, victoria tricolorilor a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 9.5 puncte de rating și 27.5% cotă de piață.

Şi la nivel întregii ţări, partida Andorra – România s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 8.7 puncte şi 25,7% cota de piaţă.

Articolul continuă după reclamă

Înainte şi după meci, Adrian Mutu, specialistul Antena 1, a analizat în direct şansele României din preliminarii în grupă cu Elveţia, Israel, Belarus, Kosovo şi Andorra. Sub sloganul "Hai, România! În fiecare zi", Antena 1 și AntenaPLAY transmite meciurile echipei naţionale ale României până în 2028, preliminarii EURO si Mondial şi ediţii Nations League.

VIDEO! Andorra – România 0-2. Debut cu dreptul pentru tricolori. Meciul s-a văzut LIVE pe Antena 1 și online pe AntenaPL... Ce iubită frumoasă are Olimpiu Moruțan. Mijlocașul de la naționala României se iubește cu o avocată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x