Antena Căutare

Partida Steaua - Astra Ploiesti se joaca pe stadionul "Gloria" din Buzau

Steaua Bucuresti va disputa meciul cu Astra Ploiesti, contand pentru etapa a 31-a a Ligii 1, la Buzau. Oficialii clubului din Ghencea au luat aceasta hotarare dupa ce Comisia de Disciplina a LPF a decis ca, Steaua sa dispute urmatoarea partida de pe teren propriu pe un alt stadion, in urma incidentelor petrecute in Ghencea la finalul partidei cu FC Timisoara.





"Din punctul de vedere al spectatorilor, Stelei ii va fi mai bine la Buzau, insa Astra nu va fi usor de invins. Acum au si deplasarea de la Alba Iulia, nici acest meci nu e deloc simplu. Sa se gandeasca intai la aceasta partida, apoi sa mergem la jocul cu ploiestenii. Steaua are multi fani la Buzau, cred ca va fi incurajata din tribune"


Conducerea clubului stelist au ales stadionul "Gloria" deoarece indeplineste criteriile de omologare pentru prima divizie si a fost ales in detrimentul arenei "Nicolae Dobrin" din Pitesti.

Gimnastica/ Nationala de "junioare" a luat argintul la CE... Jose Mourinho: "Sunt foarte fericit ca a castigat Inter, nu ca a pierdut Barca!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x