Antena Căutare

Pe fotbalistii nord-coreeni ii asteapta cariera de piatra dupa umilinta cu Portugalia, scor 0-7!

Moon Ki-Nam, fost antrenor in Coreea de Nord, crede ca infrangerea drastica din fata Portugaliei nu va ramane nepedepsita, antrenorul si jucatorii urmand a fi trimisi sa munceasca intr-o cariera de piatra!

"Conducatorii comunisti de la Phenian sunt extrem de darnici atunci cand vine vorba de victorii. Jucatorii sunt asteptati cu case mari. Dupa 0-7 cu Portugalia este insa foarte posibil sa fie trimisi la munca intr-o mina de carbuni",


Fostul tehnician a mai povestit ca familiile fotbalistilor implicati in jocurile de la Cupa Mondiala sunt atent supravegheate. Acestea sunt gasite vinovate in cazul in care unul dintre reprezentanti alege sa nu se mai intoarca in tara.

De altfel, oficialitatile nord-coreene au pus sub supraveghere familiile jucatorilor pana la intoarcerea delegatiei in tara.

Coreea de Nord nu mai are nicio sansa de calificare in optimi dupa ce a pierdut primele doua partide de la Cupa Mondiala, 1-2 cu Brazilia si 0-7 cu Portugalia. In ultimul meci, asiaticii vor intalni Coasta de Fildes.

Mai sunt doar 2 zile pana la startul celei mai dificile curse de hard enduro din lume... Qatarul vrea sa construiasca stadioane solare pentru CM 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x