Antena Căutare

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. După victoria lejeră cu de la Ovidiu, viceliderul play-off-ului joacă pe terenul unei echipe intrate în vacanță în ultimele meciuri. Poli Iași, ”lanterna” din play-out, va primi vizita celor de la CFR Cluj, angrenați în lupta la titlu

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. După victoria lejeră cu de la Ovidiu, viceliderul play-off-ului joacă pe terenul unei echipe intrate în vacanță în ultimele meciuri. Poli Iași, ”lanterna” din play-out, va primi vizita celor de la CFR Cluj, angrenați în lupta la titlu, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli Iași - CFR Cluj este live video online de la ora 20:45.

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Meciul Poli Iași - CFR Cluj pune în oglindă două echipe aflate în posturi diferite. Dacă moldovenii și-au declarat îndeplinit obiectivul după calificarea în play-off, elevii lui Dan Petrescu trag din greu pentru a doborî FCSB din fruntea Ligii 1. Au reușit temporar după victoria de la Ovidiu cu Viitorul, iar acum încearcă din nou.

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Turul dintre Iași și CFR a fost un adevărat thriller. Egalați în minutul 84, cei de la Cluj au forțat, iar în ultimele secunde au marcat golul de 2-1 prin Bilel Omrani. A fost un alt meci încheiat cu un scandal imens, după ce ardelenii au acuzat arbitrajul lui Iulian Călin. Acesta nu a acordat un penalty clar pentru echipa ”Bursucului”.

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. Istoric vorbind, meciul din Copou este unul ca și câștigat de CFR Cluj. Din 2015 până în prezent, CFR Cluj a câștigat toate meciurile jucate pe terenul celor de la Poli Iași. La general, CFR are 8 victorii și o remiză în ultimele 9 meciuri cu Poli Iași.

Poli Iași - CFR Cluj LIVE VIDEO. La pariuri se observă clar o tendință de a miza pe victoria oaspeților. Cota pe ”2 solist”, pont pe care vi-l recomandăm, a scăzut deja de la 1,65 la 1,50. Gazdele au peste 6,20 pentru a produce o mare surpriză.

Biletul Zilei 19.04.2018. Marile favorite de joi ne înmulțesc considerabil investiția... Pariuri de pe mobil pentru meciurile din play-off-ul Ligii I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x