Căutare Live

Rădoi: Am discutat cu Ştefan Radu, iar decizia lui privind prezenţa la echipa naţională rămâne aceeaşi

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că a discutat cu Ştefan Radu, iar decizia fundaşului de a nu mai veni la echipa naţională rămâne aceeaşi. El a mai spus că îşi doreşte ca Radu să nu fie blamat pentru această decizie.

"Am discutat cu Ştefan Radu, iar decizia lui privind prezenţa la echipa naţională rămâne aceeaşi. Nu există probleme între noi doi sau între el şi Federaţie, pur şi simplu e o decizie pe care a luat-o în trecut şi orice revenire ar însemna discuţii pe care nu le doreşte, pe tema absenţei lui de până acum. Are 33 de ani, e opţiunea lui pentru finalul de carieră, deşi mi-aş fi dorit să lucrăm împreună pentru România. În acelaşi timp, nu vreau nici să fie blamat pentru această menţinere a deciziei, nici să prelungim inutil un subiect deja închis, mai ales în contextul acestei partide foarte importante care urmează"', a declarat Rădoi, conform frf.ro.

Rădoi a precizat că nu a mai discutat cu alţi jucători retraşi din circuitul echipei naţionale. "Sunt puţine zile rămase până la deplasarea în Islanda, vor fi şi mai puţine de lucrat efectiv cu jucătorii, e un context special şi pentru mine. Astfel, atmosfera în jurul echipei naţionale devine esenţială, poate mai mult ca oricând. Ca să evit orice speculaţii, în urma analizei mele şi a staff-ului, nu am purtat discuţii cu alţi jucători retraşi din circuitul naţionalei. Cred că putem învinge Islanda şi avem toate resursele necesare pentru asta”.

Sursa : news.ro

Play-off Euro-2020: Mirel Rădoi a anunţat convocările preliminare ale jucătorilor care evoluează în străinătate... Ronaldinho şi fratele său, acuzaţi de folosirea de paşapoarte false, au fost reţinuţi în Paraguay...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri