Antena Căutare

Rafa Benitez, debut cu o victorie pe banca lui Napoli! Peste 60.000 de fani au venit sa-l vada pe Higuain la primul meci in tricoul vicecampioanei Italiei!

Spaniolul Rafa Benitez a debutat cu dreptul la primul meci pe banca napoletanilor. Napoli si-a prezentat lotul, alaturi de super golgheterul Higuain, venit de la Real Madrid, in noul echipament, cu 60.000 de oameni in tribunele stadionului San Paolo!

Formatia antrenata de Faith Therim a fost aproape sa le strice petrecerea napoletanilor, chiar pe San Paolo, la meciul de prezentare al lotului italienilor. Vicecampioana Italiei a castigat totusi primul trofeu al anului, dupa ce a trecut de “Cim bom bom” cu 3-1.

Cu Higuain si Pepe Reina pe banca, Goran Pandev a deschis scorul pentru Napoli, dupa ce l-a invins pe Muslera cu o lovitura de cap, spre disperarea Imparatului Therim. Hamsik a fost la un pas de 2-0, dar a preferat o executie spectaculoasa dupa o faza facuta de fostul galactic Callejon.

Galatasaray a reactionat, dar sutul vulpoiului Drogba a fost respins de portarul luat pe cinci miliioane de euro de la Santos, Rafael. Repriza a doua a inceput cu ratarea incredibila a fundasului Siju.

Dzemaili a dat-o in bara dupa o pasa a lui Hamsik. Callejon putea debuta cu gol pentru Napoli, dar nu a mai ajuns la minge dupa ce l-a driblat pe Muslera.

Amrabat a reusit golul meciului. A luat o actiune pe cont propriu si a trimis o torpila care a lovit bara inainte de a intra in poarta lui Rafael.

Zuniga, mijlocasul fluierat de cei 60.000 de fani de pe San Paolo pentru ca e cu un pas la Juventus, a facut 2-1.

Finalul a fost incendiar. Calaio a obtinut un penalti dupa un fault al lui Danny si Muslera a fost eliminat pentru proteste. Insigne a inchis tabela. Galatasaray se pregateste pentru Supercupa Turciei cu Fenebahce, meci transmis in direct la GSP TV, duminica, 11 august.

Laurentiu Reghecampf, inaintea meciului cu Dinamo Tbilisi: "Sansele de calificare sunt de 50-50%. Noi vrem astazi v... Liga 1: Astra - U Cluj, pe 11 august, ora 20:30, la Antena 1 si www.antenaplay.ro! Dinamo - Steaua se va juca duminica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x