Antena Căutare

Răzvan și Dani, despre fotbaliștii români care au evoluat în străinătate: ”Ne-au făcut 100% cinste: Hagi, Popescu, Chivu, Contra, Gâlcă, Răducioiu”

Românii ”trimiși” în afara granițelor primesc adeseori apelative negative, care umbresc imaginea României peste hotare. De-a lungul timpului, au existat și români care ne-au făcut cinste. Dani Oțil și Răzvan Simion au vorbit astăzi, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, despre fotbaliștii care ne-au făcut cinste în străinătate.

”Voiam să punctez un lucru pe care îl uităm din când în când. Noi, românii, uităm că trimitem români la muncă în alte țări și, de cele mai multe ori, mulți nu ne fac cinste. Dar, dacă iei fotbaliștii plecați, 100% ei ne-au făcut cinste. Am văzut banderole de căpitan, am văzut cupe ridicate de băieții noștri. Indiferent ce s-ar spune despre fotbaliștii plecați, ei ne-au făcut cinste” a spus Dani Oțil.

”Nu e doar cuplu celebru Hagi-Popescu. Ei au fost deschizători de drumuri. Uite Contra, Răducioiu, Craioveanu, Chivu, Gâlcă. Au fost băieți dintr-o altă generație, care au privit lucrurile altfel.” a completat Răzvan Simion.

Răzvan a mai povesti un episod trist din cariera lui Cristi Chivu: ”Eram la Reșița, cred că aveam vreo 17 ani și am asistat la momentul când nea Mircea Chivu a plecat dintre noi chiar înainte de etapă. Cristi a ținut să joace. A jucat, marcat din penalty, a înscris, după care a fugit spre banca de rezerve și a sărutat locul unde stătea tatăl său, loc lăsat liber în acea zi.”

VIDEO: Cosmin Contra, selecționerul României, interviu deschis despre familie, mod de viață și carieră. De unde îi vine ... Biletul Zilei 03.05.2018. Cele mai sigure meciuri de joi ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x