Antena Căutare

Reghecampf răspunde acuzaţiilor de blat: "Cei de la Farul nu stiu ce vorbesc”

Antrenorul celor de la FC Snagov, Laurentiu Reghecampf, considera aceste acuze ca fiind aberante si ii raspunde patronului de la Farul.

"Imi pare rau sa aud ca patronul Farului declara asa ceva. Echipa pe care o antrenez este o echipa mare. Snagovul are mentalitate de invingator. O echipa care poate intoarce in 10 minute scorul de la 3 la 0 la 3 la 3 este o echipa puternica cu mentalitate sanatoasa. Am avut un penalty clar pe final neacordat. Nu am comentat. Si arbitrii sunt oameni si gresesc. Cred ca mentalitatea romaneasca are mari probleme...cred ca inainte sa arunci cu vorbe asa usor si cu acuze nefondate este mai sanatos sa-ti antrenezi echipa corespunzator sa ti-o platesti si sa inveti sa respecti.

Pacat ca un patron al unui club de renume precum Farul isi permite sa arunce cu vorbe atat de grele. Probabil dansul nu intelege exact ceea ce a declarat despre echipa Snagov si despre cei care o conduc. Sincer imi este mila si jena de declaratia domniei sale. Sunt insa optimist si sper ca intr-o zi, cat de curand, sa intelegem ca fotbalul care iti ofera o imagine, o pozitie sociala aparte si respectul celor din jur, merita respectat".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Bale, ultima tinta a Barcelonei! » Catalanii ofera 40 de milioane de euro pentru el... Becali a auzit ca Florin Costea ar fi jucat poker: "IL DISTRUG. E tra-la-la!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x