Antena Căutare

Revista presei sportive, 11.04.2018: Lionel Messi, dat dispărut!; Valverde, principalul vinovat pentru eliminarea Barcelonei

Revista presei sportive de azi nu poate avea în prim-plan decât un subiect mare și cu impact major în fotbalul european: eliminarea Barcelonei din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Din Catalonia în Madrid și din Paris în Lisabona, peste tot este tratată pe larg minunea realizată de AS Roma pe Olimpico.

Până la subiectul Barcelona-AS Roma, deschidem Gazeta Sporturilor, acolo unde aflăm ultimele detalii de culise din cadrul FRF-ului lui Răzvan Burleanu. Comisioanele sunt din nou la ordinea zilei. Apoi, mai citim despre scandalul de la FCSB, acolo unde Budescu e în război deschis cu Gigi Becali.

Revista presei sportive, 11.04.2018: Lionel Messi, dat dispărut!; Valverde, principalul vinovat pentru eliminarea Barcelonei

Trecem repede acum la presa iberică. Din MARCA citim despre ”Eșecul total” al catalanilor în Liga Campionilor. Atât Barcelona lui Valverde, cât și Pep Guardiola, s-au făcut de râs în sferturile de finală și au părăsit rușinos competiția.

Nici cei de la AS nu o menajează pe Barcelona și scriu că AS Roma a fost echipa mult mai bună de pe Olimpico.

Cei de la AS dedică un articol special pe site și consideră că Lionel Messi a fost pur și simplu absent de la meciul de ieri: ”Nu a apărut pe Olimpico”.

Și catalanii de la MUNDO DEPORTIVO sunt pe ”negru” azi și deplâng căderea Barcelonei în Cetatea Eternă.

SPORT merge pe aceeași pistă: ”Fără scuze” și acuză jocul defensiv fără niciun orizont al lui Valverde.

Fericirea maximă apare în Gazzetta dello Sport, care titrează: ”IMPERIALI” și îi cere lui Juve să repete minunea Romei pe Santiago Bernabeu.

ROMANTADA apare azi și pe prima pagină din L Equipe, francezii fiind impresionați și ei de minunea Romei.

Presa engleză de sport, Mirror Sport și Star Sport, îl ridică în slăvi pe împăratul Mo Salah, cel care a eliminat-o pe Manchester City.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Barcelona, eliminată de AS Roma”, o minune care putea îmbogăți pariorii! Ce cotă astronomică aveau romanii pentru scena... Cutremur la FCSB! Un titular al roș-albaștrilor și al echipei naționale și-a anunțat plecarea: ”Gata! Vreau să plec la a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x