Antena Căutare

Rio Ferdinand despre John Terry: "Are mintea ingusta"

Reactia vine dupa ce jucatorul lui Chelsea a fost acuzat de rasism in urma unei altercatii cu fratele mai mic al fundasului lui Manchester United.

John Terry a fost capitanul Angliei, insa cu siguranta nu stia sa-si faca prieteni printre coechipieri. Dupa ce s-a culcat cu Vanessa Perroncel, fosta iubita a lui Wayne Bridge, acum a intrat si in dizgratia lui Rio Ferdinand.

In turul campionatului, Terry l-a jignit pe fratele acestuia, Anton, transmitandu-i "du-te la dr..cu, negrule". Fotbalistul lui Chelsea a fost acuzat de rasism, iar prima pedeapsa a fost retragerea banderolei de capitan a selectionatei Albionului.

Mai mult, Ferdinand a refuzat sa conduca echipa lui Capello la Euro din postura de capitan si l-a atacat pe Terry: "Anton e fratele meu mai mic. In acest caz, in care lucrurile au devenit atat de publice, nu pot spune prea multe. El a suportat abuzuri din partea unor persoane cu minte ingusta".

Foto: gsp.ro

Petre Grigoras despre Vranjes: "Cuvintele lui miros a toaleta"... Stelistii dau vina pe Piturca pentru accidentarea lui Chipciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x