Antena Căutare

Romania, umilita de Spania la CE de Futsal

Tricolorii nu au rezistat decat o repriza in sfertul impotrica ibericilor, in cea secunda cvintupla campioana europeana dezlantuindu-se.

Dupa victoria cu Cehia, Romania a intalnit Spania in sferturi, iar tricolorii au lasat doar in prima repriza iluzia unei surprize.

Torras a deschis scorul pentru iberici, dar Gherman a egalat relativ repede. Aicardo a adus spania in avantaj, insa acelasi Gherman a readus echilibrul cu un sut la vinclu.

Sito Rivera antrenorul spaniol al Romaniei, in desele intreruperi pe care le-a cerut a inventat o noua sintagmaa cu care sa-si motiveze jucatorii: "minge noastra". Din pacate, "minge" a fost a lor Ursin si Torras ducand scorul la 4-2 la pauza.

Repriza secunda a inceput bine pentru tricolori, Matei reducand din handicap, insa avea sa fie un foc de paie. Aceasta pentru ca Aicardo, Lin, Ortiz si Torras din nou au facut 8-3, acesta fiind si rezultatul final al partidei.

In ciuda diferentei mari de scor, selectionata Romaniei este de laudat pentru jocul deschis prestat in fata unui adversar superior la toate capitolelele.

Foto: gsp.ro

Ilie Stan si-a gasit coordonatorul de joc pentru meciul cu Twente... Michel Platini, impotriva meciurilor trucate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x