Căutare Live

Rosicky spre Wolfsburg

Dupa ce a renuntat la serviciile lui Hleb, antrenorul Felix Magath doreste un alt jucator ce a facut senzatie la Arsenal.

In urma cu ceva ani, Rosicky impresiona la Borussia Dortmund si pleca la Arsenal, acolo unde avea sa faca un cuplu incredibil la mijlocul terenului cu Alexandr Hleb.

Din pacate pentru cei doi, niciunul nu a reusit sa-si atinga potentialul. Bielorusul a plecat la Barcelona de unde a fost imprumutat la diferite cluburi, iar cehul a suferit numeroase accidentari care l-au scos din forma.

Curios este faptul ca cei doi au fost la un pas sa sa refaca tandemul. Nu la Arsenal ci la Wolfsburg, acolo unde Barcelona l-a imprumutat pe Hleb. Magath insa a renuntat la serviciile balticului chiar inainte sa-si exprime interesul pentru micul "Mozart".

Pe langa ceh, tehnicianul il mai doreste si pe Ivica Olic, cazut in dizgratie la Bayern Munchen.

Foto: Intact Images

Mircea Lucescu: "Sunt alaturi de Cornel Dinu. Trece prin momente cumplite"... Au primit ce si-au dorit! Avram si Terbea pot vorbi cu Mircea Sandu...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri