Antena Căutare

Rugile i-au fost ascultate, dar acum nu mai e sigur de calificare! Becali se teme de Plzen: "Aşa ar fi normal, acum să vedem"

Steliştii au avut un noroc imens la tragerea la sorţi din Liga Campionilor, picând cu cel mai slab adversar, însă Gigi Becali nu mai e la fel de sigur de calificare. Asta chiar dacă, în urmă cu câteva zile, se ruga să pice cu Viktoria Plzen.

Acum, când sorţii i-au scos-o în cale pe vicecampioana Cehiei, patronul FCSB-ului nu mai e chiar atât de sigur că echipa lui va trece mai departe.

"Pentru început mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea, acum să vedem semnele, dacă mai departe întăresc rugăciunea şi ne calificăm. E un adversar mai uşor decât ceilalţi. Noi suntem mult mai puternici decât Astra de atunci (n.r. - Viktoria Plzen a fost adversara Astrei anul trecut). Avem prima şansă, dar nu foarte mare, o mică şansa în faţă. Normal trebuie să trecem. După aia, dacă jucăm play-off-ul de Liga Campionilor sunt mulţumit. Puteam avea adversar mai puternic dacă eram campioni", a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că şi FC Viitorul a avut o tragere la sorţi favorabilă. "Şi eu am căzut foarte bine şi ei, APOEL Nicosia nu e o echipă de speriat. Faţă de anul trecut sunt mai încrezător, pentru că Viktoria Plzen nu este la fel de puternică precum Sparta Praga. Deja mă gândesc să mă rog pentru tragere la sorţi să se califice Dinamo Kiev şi să jucăm în play-off cu ei".

Dinamo, meci de coşmar cu Athletic Bilbao! CSU Craiova va evolua cu Milan! Astra are şi ea meci foarte greu... Veste URIAŞĂ pentru România! Steaua a ajuns DIRECT în grupele Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x