Antena Căutare

Sabau a demisionat de pe banca tehnica a lui FCM Targu Mures

Ioan Ovidiu Sabau si-a anuntat demisia in aceasta seara, dupa ce FCM Tirgu Mures a ajuns la cea de-al patrulea esec in Liga 1. FCM e doar pe locul 16 in clasament, cu sase puncte stranse dupa opt etape.

"Sase puncte sunt foarte putine la pretentiile echipei noastre. Meciul a fost castigat de Medias dupa doua goluri din ofsaid, am avut un penalty neacordat, am mai avut cateva ocazii in care arbitrul ne-a dezavantajat. A fost ultimul meu meci la FCM, eu sunt principalul vinovat pentru ca eu am construit aceasta echipa. S-a dovedit ca am facut multe alegeri gresite atunci cand am compus lotul.

Le multumesc celor care mi-au dat sansa sa antrenez la aceasta echipa, le doresc sa redreseze situatia. Astazi arbitrii au influentat rezultatul, jucatorii mei au dat totul, s-au autodepasit astazi, si doresc foarte mult sa iasa din subsol. Lumea nu mai are rabdare, e normal ca eu sa fiu cel care pleaca, pentru binele echipei", a spus Ioan Ovidiu Sabau la o emisiune de televiziune.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Terbea urma sa devina oficial finantator la FCM Targu-Mures... Gaz Metan - FCM Tg Mures 2-1 / Mediesenii depasesc Steaua in clasament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x