Antena Căutare

Saint Etienne-ul lui Nicolita, invins acasa de Lyon. Vezi rezultatele din Franta!

Verzii au pierdut pe teren propriu derby-ul regional cu septupla campioana a Frantei, ajungand la 18 ani fara victorie in fata rivalilor de moarte. La gazde, Nicolita a evoluat in ultimele 15 minute.

Paris Saint Germain a remizat la Caen, insa punctul obtinut avea sa se dovedeasca foarte important in lupta pentru titlu. Fostul lyonez Pierre Alain Frau a deschis scorul, insa Pastore a egalat repede. Heurtaux a readus gazdele in avantaj, pentru ca Jallet sa egaleze in ultimul minut.

Nancy, la care Daniel Niculae a evoluat pana in minutul 87, a reusit surpriza etapei, invingand pe Montpellier cu 1-0. Echipa lui Rene Girard a avut doi jucatori eliminati, Hilton si Stambouli primind rosu direct si plecand mai devreme la vestiare.

Derby-ul rundei s-a desfasurat pe Geoffroy Guichard, acolo unde Saint Etienne a primit replica rivalilor de moarte de la Olympique Lyon. Meciul a fost decis de executia incredibila a lui Gomis, jucator crescut de verzi si care a ajuns in 2009 pe Gerland. Varful de origine senegaleza a aratat la camere dupa reusita un tricou cu numarul 22, adica cel purtat de Abidal in perioada lui lyoneza.

La gazde, Nicolita a intrat in minutul 75, dar nu s-a remarcat. ASSE ajunge astfel la 18 ani fara victorie in fata Lyon-ului.

Iata rezultatele inregistrate, precum si programul de duminica:

Sambata

Auxerre - Evian Thonon Gaillar 0 - 2

Bordeaux - Ajaccio 1 - 1

Caen Paris Saint Germain 2 - 2

Lorient - Brest 2 - 1

Marseille - Dijon 1 - 2

Nancy - Montpellier 1 - 0

Saint Etienne - Lyon 0 - 1


Duminica

Rennes - Toulouse

Sochaux - Nice

Lille - Valenciennes

Clasament: 1. PSG - 59 de puncte; 2. Montpellier 57 de puncte; 3 Lille - 47 de puncte. Rivalele Saint Etienne si Lyon se afla pe 4, respectiv 5 la egalitate de puncte (46).

Foto: EPA

Schalke intoarce scorul cu Twente, City eliminata de Sporting. Vezi rezultatele din Europa League.... Dinamo - Sportul Studentesc 1-3 / Surpriza de proportii in Stefan cel Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x