Antena Căutare

Scad sansele la medalii: Sandra Izbasa rateaza CM de gimnastica

Loturile olimpice de gimnastica ale Romaniei au plecat vineri spre Japonia, la Campionatul Mondial, insa fara una dintre sportivele cu mari sanse la o medalie de aur: Sandra Izbasa. Aceasta a acuzat dureri la tendonul lui Ahile - o veche problema a sportivei - si a ramas acasa.

La ultimul Campionat European, Sandra Izbasa cucerise medaliile de aur la sol si sarituri.

Gimnasta a fost inlocuita cu Daniela Andrei, care va face parte din lotul feminin alaturi de Ana Porgras, Catalina Ponor, Diana Chelaru, Amelia Racea, Raluca Haidu si Diana Bulimar (rezerva).

Lotul masculin este format din: Flavius Koczi, Cristian Bataga, Vlad Cotuna, Marian Dragulescu, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso si Andrei Ursache.

Campionatul Mondial de la Tokyo se va derula in intervalul 7-16 octombrie, fiind cel mai important criteriu de calificare la Jocurile Olimpice din 2012.

Obiectivul Romaniei la aceasta competitie este obtinerea a una-doua medalii, plus o clasare pe locurile 4-6, in conditiile in care primele opt echipe din clasamentul primei zile de concurs, a calificarilor in finalele CM de la Tokyo, vor obtine si calificarea la JO de al Londra.

Sursa: antena 3

Foto: antena 3

Sebastien Leob a abandonat in Raliul Frantei... Africa de Sud a eliminat Samoa de la CM de rugby...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x