Antena Căutare

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO ONLINE

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Prima pauză internațională se apropie cu pași mari. Înainte de ea, Liga 1 programează etapa a 7-a, una care debutează cu Sepsi Sfântu Gheorghe - Dunărea Călărași

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Prima pauză internațională se apropie cu pași mari. Înainte de ea, Liga 1 programează etapa a 7-a, una care debutează cu Sepsi Sfântu Gheorghe - Dunărea Călărași, un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Sepsi - Dunărea este live video online, vineri, de la ora 19:30.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Meciul de la Sfântu Gheorghe găsește cele două echipe în zona bună a clasamentului. Sepsi ocupă locul 7, cu același punctaj ca locul 6, ”U” Craiova, 8 puncte. De partea cealaltă, Dunărea lui Dan Alexa e o frumoasă surpriză a campionatului. Nu impresionează, dar micuța echipă din Călărași adună puncte. A ajuns la 9 deja și locul 5.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Sepsi și Dunărea se cunosc relativ bine din sezonul 2016-2017 al ligii secunde. În cele două meciuri jucate atunci pe a doua scenă a fotbalului am avut un 3-0 la Sfântu Gheorghe pentru gazde și o remiză albă la Călărași. La finalul sezonului, Sepsi a promovat, iar Dunărea a ratat barajul cu UTA.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Înainte de acest meci, Sepsi are un procentaj al victoriilor de 100% pe teren propriu: 1-0 cu U Craiova și 3-0 cu Poli Iași. Și Dunărea stă bine pe teren străina. Elevii lui Dan Alexa s-au impus la Ovidiu cu Viitorul și au remizat, 1-1, cu Hermannstadt și Astra Giurgiu.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. Cotele oferite de casele de pariuri sunt extrem de atarctive. Gazdele primesc valori de la 1,80 la 1,75 pentru un succes destul de probabil. Remiza e văzută cu 3,40, iar un succes al Dunării primește cota 5,00.

Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO. La acest meci recomandăm un pont în care avem mare încredere: primul eșec în deplasare al celor din Călărași, adică ”1 solist”.

US Open 2018! Simona Halep a fost eliminată, însă prima zi a fost bună pentru România: avem 2 jucătoare în turul secund... Revista presei sportive, 28.08.2018: Becali trimite ”bătrânii” în meciul cu Rapid Viena; Se deschid ușile pentru Pogba l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x