Şi când să-şi înceapă cariera... l-au suspendat pe viaţă! La 21 de ani, n-are voie să mai joace şi nici măcar să vină la meciuri

 
+3 click pentru
galerie

S-a apucat de treabă încă de când nu ştia să scrie şi să adune, iar apoi s-a hotărât că ăsta e drumul pe care trebuie să-l urmeze. Ceva de talent exista, mai adăugau muncă şi îl puteau duce sus în top. Numai că atunci când să înceapă cu adevărat... s-a oprit. Mă rog, l-au oprit!

Pe băiat îl cheamă Joshua Chetty şi făcea, până mai acum o perioadă, tenis de performanţă. La 21 de primăveri, încă nu se stabilizase, dar intrase în primii 200 de jucători ai lumii. Ar fi avut potenţial mult mai bun, dar i-au plăcut banii făcuţi foarte uşor.

Jucătorul venit din Africa de Sud s-a implicat puternic în pariuri şi a început să trântească mai multe meciuri. Venea "caşcavalul", totul era lapte şi miere. Până să întâlnească un sportiv care n-a vrut să intre în combinaţie şi care l-a dat pe mâna autorităţilor.

"Boss, treaba e simplă şi frumoasă. Am 2.000 de verzişori la mine, mă laşi să te bat şi sunt ai tăi. O să-mi dau seama pe teren dacă accepţi sau nu". Şi din moment ce se scurg rândurile astea, e clar că de partea cealaltă a fileului a fost un om corect.

La 21 de primăveri, cam când ar fi trebuit să înceapă urcuşul, Joshua a fost suspendat pe viaţă din competiţii. Ca un bonus, ca totul să fie perfect, nu mai are voie să se apropie de nicio arenă care găzduieşte meciuri de tenis.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe