Antena Căutare

Simona Halep si Monica Niculescu, calificate in turul trei la Doha

Simona Halep a reusit sa se califice in turul trei al turneului de la Doha, dupa ce a trecut Iveta Benesova in doua seturi, scor 6-4, 6-4. In turul trei merge si Monica Niculescu, care a invins-o prin abandon pe Vera Zvonareva

Romanca a avut nevoie de o ora si 23 de minute pentru a se califica in faza urmatoare a turneului dotat cu premii totale de 2,168 de milioane de dolari.


La nici o zi distanta de la victoria obtinuta in fata Danielei Hantuchova, Halep s-a impus fara emotii si in disputa cu cehoaica Iveta Benesova.

Halep are ocazia sa o intalneasca pe lidera mondiala Victoria Azarenka. Bielorusa o intalneste tot miecuri pe Mona Barthel din Germania.

Statistica partidei Benesova - Halep:

Asi: 0-1
Duble greseli: 6-6
Puncte castigate cu primul serviciu: 53%-79%
Puncte castigate cu al doilea serviciu: 48%-37%
Puncte de break salvate: 3/7 (43%) - 4/6 (67%)
Puncte castigate: 58-71.

O alta jucatoare din Romania calificata in turul trei este Monica Niculescu, care a invins-o prin abandon pe Vera Zvonareva. Rusoaica s-a retras din meci dupa o ora si 48 de minute la scorul 7-5, 3-2 in favoarea lui Niculescu.

Mihai Costea, umilit de fosta iubita... Diego Forlan si Luis Suarez, in lotul Uruguayului pentru meciul amical cu Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x