Antena Căutare

Roland Garros 2018! Au mai rămas doar 4: Halep, Muguruza, Stephens și Keys! Specialiștii au dat verdictul: ea e favorită la trofeu

Roland Garros își va afla azi, în cazul în care vremea o va permite, finalistele ediției 2018 a turneului. În careul de ași avem o semifinale anticipată, Simona Halep (1 WTA) vs. Garbine Muguruza (3 WTA), respectiv una surprinzătoare, Madison Keys (13 WTA) vs. Sloane Stephens (10 WTA).

Cu o zi înainte de aceste meciuri, specialiștii din zona pariurilor au oferit cotele pentru câștigarea trofeului de la Roland Garros 2018. Favorită 1 și în WTA și la casele de pariuri înainte de sferturile de finală, Simona Halep a căzut o poziție în viziunea bookmakerilor înainte de semifinale.

Garbine Muguruza a impresionat în meciul cu Maria Sharapova, pe care l-a câștigat cu 6-2, 6-1, și a luat ochii specialiștilor. Iberica are un Roland Garros fantastic. Nu a pierdut niciun set până acum, a câștigat ca la antrenament aproape toate meciurile și, în plus, în ”optimi” nu s-a obosit cu Lesia Tsurenko, cea care s-a retras după două game-uri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Locul 1 WTA-live, Simona Halep, nu este departe de Muguruza în acest top al cotelor, fiind văzută cu 2,75. Românca a avut o evoluție foarte solidă cu Kerber, fiind extrem de agresivă, și poate pune probleme și cu Muguruza.

Duelul Simona Halep - Garbine Muguruza are o evoluție interesantă la casele de pariuri. Plecate din 1,90-1,90, cotele meciului Halep - Muguruza au o ușoară tendință în favoarea ibericei. La această oră, Halep primește cota 2,00, iar iberica e la 1,80-1,83.

Următoarea în topul favoritelor în opinia pariorilor este campioana de la US Open, americanca Sloane Stephens, cu o cotă de 4,30. Rivala și prietena ei din semifinale, Madison Keys, este codașa topului, cu o cotă de 7,00.

Program semifinale feminine de la Roland Garros:
Joi, 7 iunie, după ora 16:00: Simona Halep - Garbine Muguruza, pe arena Philippe Chatrier
Joi, 7 iunie, după ora 17:30: Madison Keys - Sloane Stephens, pe arena Philippe Chatrier

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! La ce oră începe meciul pentru finala de la Paris și pentru l... Simona Halep sau Garbine Muguruza? Mats Wilander a dat verdictul: ”Ea va câștiga acest meci și va ridica apoi titlul la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x