Antena Căutare

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! La ce oră începe meciul pentru finala de la Paris și pentru locul 1 WTA

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! Pentru al doilea an consecutiv, cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin românesc, Simona Halep, ajunge în careul de ași al turneului de la Paris. Românca a învins-o pe Kerber și va juca un meci infernal cu Garbine Muguruza.

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! Pentru al doilea an consecutiv, cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin românesc, Simona Halep, ajunge în careul de ași al turneului de Grand Slam de la Paris. Românca a învins-o ieri, în ”sferturi”, pe Angelique Kerber (1 WTA), și va juca, azi, cu finala pe masă, un meci infernal cu Garbine Muguruza (3 WTA).

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! Dacă Halep a trecut de Kerber după un meci decis în prelungiri, scor 6-7, 6-3, 6-2, adversara ei, Muguruza, s-a antrenat cu Maria Sharapova (30 WTA), pe care a învins-o cu 6-2, 6-1, după 73 de minute de joc.

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinala de la Roland Garros, va începe în jurul orei 16:00, anunță site-ul www.rolandgarros.com. Meciul va avea loc pe arena Philippe Chatrier și depinde de finalul meciului Nadal - Schwartzman, cel care se va relua azi, de la ora 13:00 de la scorul de 4-6, 5-3, pe aceeași arenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! Șocul zilei de la Paris, duelul dintre locurile 1 și 3 WTA, nu se va da doar pentru finala de la Roland Garros 2018, ci și pentru locul 1 mondial. Cine bate azi, indiferent de rezultatul finalei, va fi, începând de luni, lider WTA. Pe clasamentul live, Simona Halep a revenit pe locul 1, cu 6750 de puncte. Ea este urmată de Caroline Wozniacki cu 6745 de puncte, iar Muguruza e pe 3 cu 6550 de puncte. O victorie a Garbinei ar duce-o la 7070 de puncte.

Simona Halep - Garbine Muguruza, semifinale Roland Garros! Duelul de azi începe de la scorul de 3-1 pentru Muguruza la meciurile directe. Cele două nu s-au mai întâlnit din 2017, atunci când, în finala de la Cincinnati, Simona a fost absentă de pe teren. Am asistat la un 0-6, 1-6 pentru Muguruza, într-un meci care a durat 57 de minute. Iată toate meciurile directe

- 2014, turul II Wuhan: 2-6, 6-2, 6-3 pentru Muguruza
- 2015, FED Cup: 6-4, 6-3 pentru Muguruza
- 2015, optimi Stuttgart: 3-6, 6-1, 6-3 pentru Halep
- 2017, finală Cincinnati: 6-0, 6-1 pentru Muguruza

Cealaltă semifinală de la Roland Garros este una 100% americană: Madison Keys (13 WTA) dă piept cu Sloane Stephens (10 WTA), într-un meci programat de asemenea pe arena Philippe Chatrier, nu înainte de ora 17:30.

SIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALE LA ROLAND GARROS! Liderul WTA a revenit fantastic cu Kerber și va lupta cu Mugu... Roland Garros 2018! Au mai rămas doar 4: Halep, Muguruza, Stephens și Keys! Specialiștii au dat verdictul: ea e favorită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x