Antena Căutare

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarația româncei după despărțirea de Thierry Van Cleemput

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Ce spunea Simona Halep imediat după despărțirea de Thierry Van Cleemput.

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarația româncei după despărțirea de Thierry Van Cleemput
Simona Halep, despre Darren Cahil

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarațiile Simonei Halep și ale lui Darren Cahil par să ducă în aceeași direcție, potrivit presei internaționale.

Australianul Darren Cahill și Simona Halep au colaborat din 2015 până la finalul anului trecut. În 2018, cu Darren antrenor, Simona a câștigat Roland Garros.

Simona Halep a anunțat zilele trecute că încheie colaborarea cu Thierry Van Cleemput, cei doi argumentând că nu sunt pe aceeași lungime de undă. La despărțirea de belgian, Simona Halep spunea că va continua să aplice ceea ce a învățat în trecut de la Darren Cahil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Darren Cahil, cel care i l-a recomandat pe Thierry Van Cleemput Simonei Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, i-a sugerat româncei să meargă pe mâna lui Thierry Van Cleemput, belgianul apărând în premieră la un meci al Simonei încă de la Australian Open, la partida din optimi cu Serena Williams.

David Law, comentator la BBC, este de părere că în viitorul apropiat Darren Cahill va reveni în echipa Simonei Halep.

„Darren Cahill îmi spunea că stă 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor o perioadă, apoi Darren se va întoarce în echipă”, a declarat David Law, potrivit gsp.ro.

Pe de altă parte, și Simona Halep, spunea zilele trecute că, o perioadă, fără antrenor și nu vede nicio problemă în asta. ”Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment în ultimii patru ani, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas. Acum sunt puțin singură.Sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren și în afara acestuia”

Simona Halep-Lesia Ţurenko. Declarația Simonei după victoria de la Dubai... Simona Halep - Belinda Bencic. Când joacă Halep, traseul Simonei la Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x