Antena Căutare

Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Incendiile devastatoare care pârjolesc Australia au impresionat o lume întreagă, iar printre jucătorii de tenis care au ales să doneze bani pentru victimele incendiilor se numără și Simona Halep. Aceasta a decis să dea bani pentru fiecare moment în care îl va enerva pe Darren Cahill, antrenorul ei.

Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill” Galerie
Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Astfel, într-un mesaj postat pe Twitter, Simona Halep a anunțat că sare în ajutorul incendiilor din Australia.

”Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Australia arde! Oamenii s-au retras în subterane, orașe întregi sunt evacuate iar 50.000 de case nu au curent. Cum se descurcă armata cu stingerea focului

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Premierul Scott Morrison a declarat, sâmbătă, că 23 de persoane au fost ucise la nivel național, numărul fiind în creştere faţă de cel raportat la începutul săptămânii. Peste 1.500 de case au fost distruse de la începutul sezonului de incendii din septembrie.

În statul Victoria a fost declarată stare de dezastru, iar New South Wales a declarat stare de urgență, fiind acordate resurse suplimentare guvernamentale pentru a lupta împotriva incendiilor.

Australia, iadul de foc de pe planetă! Harta focurilor! Oamenii se refugiază în mare pentru a se salva de flăcări

De asemenea, cântăreața americană Pink și-a anunțat intenția de a îi ajuta pe pompierii din Australia, în contextul crizei provocate de incendii. Mai exact, ea a anunțat pe Twitter că va dona jumătate de milion de dolari americani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x