Antena Căutare

Sion ar putea fi nevoita sa plateasca daune adversarilor daca va fi integrata in Europa League

FC Sion se lupta in continuare cu UEFA pentru a fi reintegrata in grupele Europa League, dar ar putea avea parte de o noua surpriza.

Posibilele adversare din grupa I, Atletico, Rennes, Celtic si Udinese, au facut front comun si s-au adresat deja celor de la TAS pentru a solicita daune financiare de la FC Sion. In cazul in care elvetienii vor fi introdusi in grupa, cele patru echipe s-ar simti "afectate de aceasta decizie, care nu corespunde cu regulile sportive".

Celtic fusese eliminata de FC Sion in play-off-ul Europa League, dar i-a inlocuit pe elvetieni dupa ce s-a descoperit ca acestia au folosit 6 jucatori adusi in vara, desi aveau interzis la transferuri. FC Sion a dat UEFA in judecata in civil, castigand procesul prin care federatia europeana e obligata sa ii reintroduca in competitie.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Summit-ul G20 de la Cannes ii schimba programul lui Nicolita... Cea mai rapida eliminare din Liga 1: Tanasa, la cabine dupa numai 22 de secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x