Antena Căutare

Sir Alex Ferguson: "In cursa pentru titlu sunt doar United si Liverpool!"

Antrenorul formatiei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat ca londonezii de la Chelsea nu au nicio sansa sa castige titlul, si singura contracandidata a echipei sale la trofeu este Liverpool, informeaza Reuters.

"In cursa pentru titlu suntem noi si Liverpool. Chiar si asa, voi fi cu ochii pe Aston Villa, care a depasit pe Arsenal"
, a afirmat Ferguson, a carui echipa a invins cu 3-0 pe Fulham, intr-un meci restant din Premier League. Dupa 25 de etape, Manchester United are 59 de puncte, zece mai multe decat Chelsea, care ocupa locul 4, in timp ce Liverpool este pe 2, cu 54 de puncte.

Pozitia a treia in clasament este ocupata de Aston Villa, cu 51 de puncte, iar Arsenal ocupa locul 5, cu 15 puncte mai putin decat liderul.

Ferguson a spus ca a fost socat ca Luiz Felipe Scolari a fost demis de la Chelsea si a criticat faptul ca toata lumea cere ca echipele sa faca performanta cat mai rapid. "Hiddink trebuie sa o ia de la zero, sa-si adune jucatorii alaturi de el, iar acest lucru poate sa dureze ceva timp", a adaugat antrenorul lui Manchester.

sursa: NewsIn
Cupa UEFA/ Rezultate inregistrate in in prima mansa a 16-imilor ... Au cautare pe piata de est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x