Antena Căutare

Soc la Steaua! Ilie Stan nu mai rezista presiunii si vrea sa plece

Chiar daca Gigi Becali l-a asigurat de toata sustinerea sa, Ilie Stan se gandeste serios sa plece de la Steaua. Principalele motive pentru care antrenorul ar lua aceasta decizie sunt presiunea si imixtiunea patronului.


In plus, Stan s-a simtit lasat pe din afara in discutii importante pentru viitorul clubului, asa cum au fost tratativele pentru transferuri, cand nici macar n-a fost intrebat! De asemenea, unii dintre jucatori au fost sustinuti de patron, cum ar fi cazul lui Mihai Costea, pe care Stan planuia sa-l scoata din lot ca sa-l pedepseasca pentru comportamentul pe care l-a avut la finalul jocului cu AEK Larnaca, dar Gigi Becali l-a chemat la Palat si l-a incurajat din nou.

Singurul lucru care l-ar mai tine pe Stan la Steaua este ambitia lui de a avea succes ca antrenor al ros-albastrilor. "Il motiveaza incredibil asta, el chiar e atasat de club si de suporteri", povestesc apropiatii antrenorului.

Pe de alta parte, el a avut deja discutii cu diversi impresari, care i-au propus variante in campionate din strainatate. "E un moment bun daca vrei sa pleci, fiindca e mult mai usor sa-ti gasesti altceva cu Steaua in CV", i s-a transmis. Aceleasi surse au povestit si cat de tare l-a afectat pe Stan timpul scurt pe care l-a petrecut pina acum ca sef al ros-albastrilor: "A ajuns sa ia pastile tot mai des si mai multe, e tot mai stresat. Simte si el ca s-a schimbat mult din cauza presiunii la care e supus".

Lucian Bute va boxa cu Carl Froch... Djibril Cisse vrea sa se intoarca in Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x