Antena Căutare

Southampton: Conducerea clubului, jucătorii şi staful tehnic acceptă o reducere provizorie a salariilor

Clubul Southampton a anunţat, joi, o serie de măsuri luate în contextul crizei cauzate de pandemia de coronavirus, printre acestea numărându-se şi reducerea provizorie a salariilor conducerii, jucătorilor şi stafului tehnic.

Reducerea este valabilă pe lunile aprilie, mai şi iunie.

Gruparea a precizat că nu va folosi “sistemul de menţinere a job-urilor stabilit de guvern” în aprilie, mai şi iunie, ceea ce înseamnă că în aceste luni nu va intra nimeni în şomaj tehnic.

Activităţile la stadionul St. Mary’s, la baza sportivă a clubului şi la alte clădiri ale grupării sunt în continuare suspendate, cu excepţia celor esenţiale. Situaţia va fi reanalizată la sfârşitul acestei luni.

Măsurile au fost decise pentru ca toţi angajaţii clubului care nu renunţă î această perioadă la oparte din salariu îşi vor primi în continuare salariile complete şi la timp.

Sursa : news.ro

Boloni spune că se va despărţi de Antwerp / Jaecques: Ce a spus antrenorul este prematur, viitorul său încă nu a fost di... LPF organizează o competiţie FIFA20 cu gameri profesionişti aleşi de cluburile din Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x