Antena Căutare

Spectacol pe ploaie, in etapa DTM de la Zandvoort - Spengler a "sarit" cu BMW-ul sau de pe 18 pe 6

Doua neutralizari cu Safety Car, ploaie in averse si un festival al actiunii. Eduardo Mortara a castigat cea de-a 7-a etapa a Campionatului German de Turisme (DTM 2012) de la Zandvoort (Olanda), urmat de inca doi piloti Audi, Mike Rockenfeller si Mattias Ekstrom. Pe patru a trecut linia de sosire primul Mercedes, cu Jamie Green la volan, iar cel mai bine clasat pilot BMW a fost Bruno Spengler, pe pozitia a sasea. Liderul clasamentului general, Gary Paffet a incheiat etapa pe locul sapte si are un avans de 16 puncte in fata lui Jamie Green.

Una dintre cele mai frumoase evolutii in cursa a avut-o Bruno Spengler, care, desi a luat startul din coada plutonului, de pe pozitia 18, a reusit sa urce cu BMW-ul M3 DTM pana pe 6, la finalul celor 43 de tururi. De asemenea, pe parcursul mai multor tururi, Martin Tomczyk, tot pe un M3 DTM, a fost implicat intr-o disputa "roata la roata" pentru locul al treilea, alaturi de Mattias Ekström (Audi) si Gary Paffett (Mercedes). Dar in turul 28 Tomczyk s-a lovit cu Mercedes-ul lui Paffett, abandonand.

Bruno Spengler a reusit un start excelent in cea de-a 80-a cursa a sa in DTM, "sarind" cinci locuri, de pe 18 pe 13. Apoi, in urma unor tururi constant rapide si a doua pit-stop-uri impecabile, canadianul a intrat in "Top 10". Iar, dupa prima aversa de ploaie, Spengler a pilotat "artistic" pe pista lipsita de aderenta si a reusit sa urce pe locul al 6-lea, pozitie pe care n-a mai scapat-o pana la final.

Clasament general piloti:

1. Garry Paffet (Mercedes, HWA) - 109 puncte
2. Jamie Green (Mercedes, HWA) – 93 puncte
3. Bruno Spengler (BMW Team Schnitzer) – 91 puncte

Clasament general constructori:

1. Mercedes – 256 puncte
2. Audi – 251 puncte
3. BMW – 200 puncte

SERIE A: AC Milan si AS Roma au inceput cu stangul noul sezon! Vezi rezultatele inregistrate in prima etapa!... Cosmar pentru ros-albastri. FC Vaslui - Steaua 3-1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x