Antena Căutare

Olimpicii romani au fost decorati de presedintele Crin Antonescu

Presedintele interimar Crin Antonescu i-a decorat, luna seara, pe sportivii romani medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra. La festivitate a participat si premierul Victor Ponta. 

Ei au adus Romaniei medalii de la Londra, acum e randul Romaniei sa-i onoreze. Sportivii care au pus la loc de cinste tricolorul, la Jocurile Olimpice de vara, au fost decorati la Palatul Cotroceni.

Romania a fost reprezentata la Jo• Celor care ne-au adus la Olimpiada bucuria victoriei le multumesc inca o data in numele tuturor cetatenilor Romanieicurile Olimpice de 103 sportivi, din 15 discipline, si a incheiat competitia pe locul 27 in clasamentul pe natiuni, cu noua medalii (2-5-2): aur - Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint - Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz - echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).

Sportivii romani au fost intampinati, pe Aeroportul International "Henri Coanda", de presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), Emilia Carmen Tocala. In avionul olimpicilor s-a aflat si prim-ministrul Victor Ponta, care a asistat la festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice.

Declaratii Crin Antonescu:

- Celor care ne-au adus la Olimpiada bucuria victoriei le multumesc inca o data, in numele tuturor cetatenilor Romaniei

- In conditiile in care avem un premier tanar, respectuos si pasionat de sport, un presedinte al COSR de aleasa talie si de inalt prestigiu, antrenori extraordinari si un mare rezervor de talente, nu-mi ramane decat ca in anii urmatori, cat mai repede, sa avem in fine o strategie temeinica, concreta, rabdatoare, pentru ca aceste atuuri romanesti sa fie valorificate

- Va invidiez pentru zilele pe care le-ati petrecut la Londra si va sunt profund recunsocator in numele acestei tari pentru ceea ce ati facut si veti mai face


"Confirm ca maine Guvernul isi va tine cuvantul si vom acorda si recompensele materiale meritate de catre cei care au obtinut medaliile. [...] Singura lege pentru care mi-as asuma raspunderea in fata Parlamentului e legea sportului. Niciodata nu am convins atat de usor un ministru de Finante sa scoata din vistierie cinci milioane de euro", a declarat, la randul lui, Victor Ponta.

Ultrasii s-au batut cu pietre si topoare cu localnicii din Slimnic... Mircea Sandu nu va mai candida la alegerile din 2014 pentru sefia FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x