Antena Căutare

Nicolae Stanciu, criticat de o legendă a fotbalului românesc după gestul din Serbia: ”Sunt copilărisme. Lumea nu te va uita la primul meci prost!”

Nicolae Stanciu a fost omul numărul 1 al ”tricolorilor” în meciul cu Serbia din Liga Națiunilor. ”Decarul” celor de la Sparta Praga a marcat pentru 1-1 din penalty și a pasat pentru golul de 2-2. Mijlocașul a ales să protesteze după gol față de fanii care nu au crezut în echipa națională

Nicolae Stanciu a fost omul numărul 1 al ”tricolorilor” în meciul cu Serbia din Liga Națiunilor, încheiat la egalitatate, scor 2-2. ”Decarul” celor de la Sparta Praga a marcat pentru 1-1 din penalty și a pasat pentru golul de 2-2. Mijlocașul a ales să protesteze după gol față de fanii care nu au crezut în echipa națională și a dus mâna la urechi.

Gestul lui Nicolae Stanciu a fost taxat de fostul mare atacant, Gabi Balint, cel care l-a atenționat pe mijlocașul de 25 de ani că și-ar putea tensiona relația cu fanii la următoarele meciuri al Naționalei.

”Copilărisme. Știi cum e în fotbal. Marchezi într-un meci, joci bine și faci un gest. Și apoi lumea nu uită și te va aștepta la alte meciuri. Și când vei prinde o zi proastă și vei fi slab, o să își amintească toți și va fi mai rău. E bine să nu faci gesturi de genul ăsta.

Nu avea de ce să facă asta. Nu își avea rostul. Du-te și bucură-te alături de colegii tăi! Mobilizați-vă ca să jucați mai bine! Nu ești veșnic cel mai bun în fotbal. Când ești sus, trebuie să fii foarte modest, că ai nevoie de oamenii ăia să te ridice atunci când vei fi jos”, a spus Balint, la TV Digi Sport.

După meci, Stanciu și-a explicat gestul de după gol: ”Era vorba de unii suporteri ai echipei naţionale sau oamenii din fotbal care se aşteptau să venim în Serbia şi să pierdem la o diferenţă mare de scor sau să ne facem de ruşine. Cred că foarte multă lume aştepta lucrul ăsta. S-a vorbit foarte urât de naţională în ultimele zile. Şi a fost pentru o mică parte a suporterilor, pentru că atât eu cât şi colegii mei am primit foarte multe mesaje urâte după mecul din Muntenegru", a declarat Nicolae Stanciu după meciul de luni seară.

foto: gsp.ro

Biletul Zilei 11.09.2018! Meciurile sigure de marți caută un nou câștig!... UNA PE ZI! Ruby, modelul sexy care i-a luat mințile unui star din Premier League. Iată pentru cine și-a părăsit acesta i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x