Antena Căutare

Starea lui Mihai Nesu, in continuare grava. Nu poate sa se miste sau sa vorbeasca

A trecut o saptamana de la teribilul accident al lui Mihai Nesu, iar starea lui este in continuare grava. La doar 28 de ani, fotbalistul este tintuit pe patul de spital. Nu-si simte mainile si picioarele, nu poate sa vorbeasca si respira cu ajutorul aparatelor.



"Exista un panou cu un alfabet urias in fata lui, iar sotia ii arata pe rand cate o litera. Mihai clipeste daca aceea e litera pe care vrea sa o pronunte. Asa formeaza cuvintele pe care vrea sa le spunã. Din pacate, nu poate vorbi pentru ca in acest moment are un tub de oxigen in gura", a spus medicul.

Specialistii in neurochirurgie spun ca sansele de recuperare sunt foarte mici DACA romanul a suferit o fractura la vertebrele 3 sau 4 din zona cervicala, cu sectionarea maduvei spinarii.

Potrivit antrenorului de la Utrecht, Nesu vrea sa fie vizitat cat mai putin. Nu renunta, insa, iar olandezii sunt alaturi de el. Duminica, fotbalistii de la Utrecht au jucat cu ambitie si au dat 5 goluri. Tot meciul s-au gandit la Nesu.

Cosmarul lui Mihai Nesu a inceput in urma cu sapte zile la un antrenament, dupa ce un coechipier l-a accidentat din greseala.

sursa: Jurnalul.ro

GALERIE FOTO! Djokovici l-a batut pe Nadal la Roma si a ramas neinvins in acest sezon... Mititelu, atacat din toate partile! Barboianu a depus o plangere penala pentru agresiune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x