Antena Căutare

Mititelu, atacat din toate partile! Barboianu a depus o plangere penala pentru agresiune!

Fundasul echipei Dinamo, Stefan Barboianu, a depus, marti, la Sectia 2 Politie din Craiova, o plangere penala impotriva finantatorului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, pentru agresiune si alte violente.

Fostul jucator al alb-albastrilor a evoluat, luni seara, in partida castigata, pe teren propriu, in fata echipei Victoria Branesti, scor 3-1, el aparand poarta dinamovista in ultimul sfert de ora, dupa eliminarea portarului Balgradean.

In cursul diminetii de marti, Barboianu s-a deplasat la Craiova, unde a depus o plangere penala impotriva lui Mititelu.

Stefan Barboianu a declarat, saptamana trecuta, ca s-a intalnit, dupa meciul Universitatea Craiova - Dinamo, scor 0-2, intr-o benzinarie cu finantatorul Adrian Mititelu, si ca oficialul gruparii oltene l-a jignit si l-a amenintat. Barboianu sustine ca Mititelu l-a strans de gat si i-a lovit masina cu pumnii, insa finantatorul gruparii oltene a negat aceste acuzatii.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Starea lui Mihai Nesu, in continuare grava. Nu poate sa se miste sau sa vorbeasca... A Bola: Jorge Costa a semnat pe doi ani cu CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x