Antena Căutare

Steaua - CFR Cluj 1-0/ Ros-albastrii, fara rivali in Liga 1

Steaua se impune in derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, pe Arena Nationala, si se distanteaza la 12 puncte in fata campionei en-titre. Singurul gol al meciului a fost inscris de Raul Rusescu in minutul 75.

Macinata de accidentari formatia antrenata de Ioan Andone a fost supusa unui asediu inca din primele minute. Prima ocazie importanta a meciului a apartinut lui Tanase, care a ratat lobul dintr-o pozitie buna. Mijlocasul Stelei s-a accidentat si a fost schimbat cu Adi Popa.

In prima repriza, stelistii au mai trecut in doua randuri pe langa deschiderea scorului prin Latovlevici si Chipciu. Singura ocazie a oaspetilor a apartinut lui Nicoara, al carui sut a fost respins de Georgievski de pe linia portii.

CFR nu a mai rezistat dupa pauza, in fata forcingului stelist. Rusescu, Georgievski si Pintilii i-au dat emotii mari lui Felgueiras.

Steaua a continuat sa conduca ostilitatile si a venit si deschiderea scorului. Georgievski a centrat si Rusescu a marcat cu latul (75).

Totala lipsa de incisivitate a echipei lui Andone a continuat. Rusescu a avut ghinion in minutul 81, cand sutul sau fantastic a izbit bara transversala. Echipa lui Reghecampf a continuat sa domine si sa rateze situatii importante, insa CFR a trecut si ea pe langa gol, cand Tatarusanu a scos lovitura de cap a lui Piccolo.

Steaua s-a impus meritat derby-ul cu CFR și are acum un avans de 12 puncte fata de fosta campioana a Romaniei, care nu a mai castigat din 2005 in fata ros-albastrilor.

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita (Pintilii '46) - Chipciu (Parvulescu '86), Rusescu, Tanase (Ad. Popa '17) - Nikolici. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - G. Muresan - Rui Pedro (Diogo Valente '79), Luis Alberto, Camora, Nicoara (Bastos '46) - Bjelanovici (Kapetanos '67). Antrenor: Ioan Andone.

foto: gsp.ro

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei. Alonso a abandonat dupa primul viraj!... FC Barcelona - Real Madrid 2-2/ Catalanii raman la opt puncte in fata campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x