Antena Căutare

Steaua - Gaz Metan Medias 0-0/ Titlul, tot mai departe

Steaua a ratat sansa de a urca pe podium dupa remiza de pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 0-0, iar sansele la titlu sunt aproape compromise.

Elevii antrenati de Ilie Stan au dominat disputa, ratand cateva ocazii uriase. Rusescu a fost din nou in centrul atentiei, ratind nu mai putin de trei mari ocazii in prima repriza. Cristi Tanase a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, trimitand mingea in transversala.

In repriza a doua Bicfalvi a fost retras in defensiva pentru a-si ajuta colegii in banda, insa asta nu l-a impiedicat pe mijlocas sa apara periculos la finalizare in minutul 56. Mai intai Tatu a fost blocat in ultima clipa in momentul sutului, mingea a sarit la Bicfalvi, insa acesta a trimis cu capul pe langa tinta de la doar cativa metri de bara din dreapta.

Tot milimetric pe langa poarta a trimis si Raul Rusescu in minutul 62, direct din lovitura libera, faza fixa pe care tot el a obtinut-o. Dupa aceasta noua ocazie a Stelei, Ilie Stan a mai facut o mutare cu profil ofensiv, trimitandu-l in teren pe Florin Costea in locul lui Cristi Tanase.

Fostul jucator al Universitatii a avut cateva sanse de a ridica gradul de pericol la poarta adversa, dar disputa s-a incheiat cu o remiza alba.

In urma acestui rezultat, Steaua acumuleaza 42 de puncte, egaland pe FC Vaslui in clasament, insa ramane la opt puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Echipele de start:


Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Chriches, Iliev, Geraldo, Parvulescu - Chipciu, Bourceanu, Eric Bicfalvi, Tanase - Radut - Rusescu;

Gaz Metan Medias: Plesca - Buzean, Markovici, Lazar, Frasinescu - Issa Ba, Tahar, Breeveld, Petre, Muntean - Vitinho.

foto: gsp.ro

Mutu, atacat cu fumigene si petarde de fanii Cesenei... Nicolas Gaitan: "Chelsea se teme de Benfica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x