Antena Căutare

Sumă uriașă pentru salvatorul FCSB din acest final de sezon! Gigi Becali pregătește de lovitura anului: 10 milioane de Euro pentru Bogdan Planici

În ciuda problemelor legate de nume și siglă, FCSB ar putea avea un an 2018 de senzație din punct de vedere financiar. Sportiv, echipa ”susținută” de Gigi Becali este foarte aproape de un nou titlu în Liga 1, iar pe partea financiară este pe drumul către o nouă vânzare pe bani grei către Vestul Europei. Bogdan Planici, cel mai bun fundaș al roș-albaștrilor, poate ajunge în Bundesliga pe o sumă uriașă.

Venit pe doar 300,000 de Euro, Bogdan Planici ar putea ajunge într-un campionat de top al Europei, Bundesliga, la Eintracht Frankfurt, pe o sumă care se poate apropia de 10 milioane de Euro.

În acest final de sezon, Bogdan Planici se află într-o formă de zile mari. Un stâlp în defensivă și un om vital în atac la meciurile cu CFR Cluj din play-off (gol și pasă de gol), fundașul central al FCSB-ului are mari șanse să prindă un transfer important, informează digisport.

Planici este deja urmărit de un oficial al unui club din Germania, care a și discutat cu Gigi Becali despre condițiile în care fundașul poate fi transferat. În ultimul meci disputat de FCSB, Planici a marcat primul său gol în Liga 1 și a adus un punct de aur pentru roș-albaştri în lupta la titlu, în remiza cu CFR Cluj, scor 1-1.

Eroul FCSB din acest final de sezon poate pleca de la echipa lui Gigi Becali pe o sumă impresionantă, anunță impresarul său:”E urmărit atent din Germania, însă sunt variante şi din Italia şi Franţa. Însă există o problemă. Bogdan nu este de vânzare în acest moment, e doar de un an la echipă, conducerea aşa spune. Singura variantă ca el să poată pleca este ca unul dintre cluburile interesate să vină cu 10 milioane de euro. De ce 10? Pentru că asta e clauza de reziliere a lui Planic", a spus Zvonko Milojkovic, impresarul jucătorului pentru Prosport.

  • Cotat la 1 milion de Euro de site-ul Transfermarkt.com, Planici are 33 de meciuri, un gol și o pasă de gol la FCSB în acest sezon.
Revista presei sportive, 07.05.2018: s-a vândut cel mai titrat club din Liga 1; presa din Madrid, după Barcelona-Real 2-... Biletul Zilei 07.05.2018. Meciurile sigure de luni caută un nou profit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x